••• Bine ai venit! ••• Program: Luni - Vineri 09:00 - 17:00 ••• Comenzi telefonice: 0773 981 253 ••• Livrare in 24 H pentru comenzile plasate inainte de ora 13:00! •••

TERMENI SI CONDITII

Accesarea si folosirea acestui site, implica acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor de mai jos. Pentru utilizarea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.

Definitii

Client – persoana fizica sau juridica ce vizualizeaza paginile acestui magazin online si care lanseaza o comanda.

Vanzator – Outfit-online.ro detinut de Ventura Serv SRL, cu sediul social in Municipiul Bucuresti, Str. Foisorului,Nr.13, Bl. F8C, Et. 1, Ap. 101, Sector 3, cu numarul de inregistrare la Registrul Comertului J40/1221/1997 si RO 9198255, Capital Social: 500 lei.

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre client si vanzator prin care vanzatorul este de acord sa livreze produsele, iar clientul este de acord sa primeasca aceste produse si sa faca plata acestora conform detaliilor stabilite inainte de livrare. Limita de comanda practicata in magazinul www.outfit-online.ro este de 30 RON.

Produse – orice produs, inclusiv documentele si serviciile mentionate in comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre vanzator clientului.

Contract / Termeni si Conditii – o comanda lansata de client si confirmata de catre vanzator. Clientul accepta termenii in care este incheiat contractul la momentul lansarii comenzii. Renuntarea la contract se poate face in conformitate cu prevederile legale pentru contractele la distanta.

Informatii despre produse

Outfit-Online.ro face toate eforturile pentru a va prezenta cu maxima corectitudine culorile, marimile, dimensiunile si descrierea produselor. Totusi, datorita volumului mare de date pot aparea inadvertente in cadrul informatiilor referitoare la produs. De asemenea, culorile pe care le vedeti pe monitor pot fi diferite de culorile reale ale produselor.

Ne rezervam drepul de a schimba preturile de vanzare ale produselor prezentate, atunci cand consideram necesar, fara preaviz. Preturile includ TVA.

Este posibil ca anumite produse sa nu mai fie disponibile, deoarece intre momentul plasarii comenzii si momentul acceptarii acesteia, stocul sa se modifice. Daca un produs comandat de dumneavoastra nu mai este pe stoc, va vom anunta de indata si nu veti fi taxat pentru acesta.

Garantia produselor

Conditii generale de acordare a garantiei:

Pastrati factura fiscala la cumparare pentru eventualele reclamatii de calitate care pot fi adresate magazinului nostru, in perioada de garantie. Modalitatea prin care se asigura consumatorului garantia este inlocuirea acestuia sau daca acest lucru nu este posibil restituirea contravalorii. Termenul de garantie este de 30 de zile de la data livrarii produsului, pentru deficiente neimputate consumatorului. Raspunderea vanzatorului este asumata in conformitate cu dispozitiile art. 16 din Legea 449/2003. Rezolutia contractului, respectiv restituirea contravalorii produsului se face in conditiile art. 11 din Legea 449/2003, precum si art.14 si art.15 din O.G. 21/1992 republicata. Masura reparatorie poate fi stabilita prin negociere comuna.

Costurile aferente comenzii

In afara de costul produselor, la pretul total al comenzii se mai adauga costul transportului.

Inregistrarea ca membru

Pentru crearea contului de client sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, in functie de specificatiile din formularele aferente si sunteti de acord sa furnizati aceste informatii corect si complet.

In cazul in care consideram ca obligatia aceasta nu este respectata, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul la serviciile noastre fara o notificare prealabila, pe perioada determinata sau nedeterminata.

Autentificarea ca membru pe acest site, implica alegerea unui nume de utilizator si a unei parole. Pastrarea in siguranta a parolei de acces reprezinta responsabilitatea dumneavoastra, consecintele oricarei activitati desfasurate prin folosirea parolei revenindu-va integral.

Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau despre eventuale semne de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator.

Confidentialitatea datelor personale

Outfit-Online.ro se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor clientilor sai si se angajeaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti.

Datele solicitate pe acest site sunt: numele, prenumele, numarul de telefon, domiciliul si adresa de email. In momentul in care doriti sa cumparati online vi se vor solicita suplimentar: adresa de livrare, adresa de facturare, modalitatea de plata si alte detalii necesare comenzii.

Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre Outfit-Online.ro numai in scopul declarat al acestui site, pentru a trimite utilizatorului confirmarea si livrarea comenzilor.

Declinarea responsabilitatii

Ca urmare a legislatiei in vigoare, magazinul nu are nici o responsabilitate in ceea ce priveste:

  1. intarzierile la livrare datorate furnizorului, curierului;

  2. deteriorarile, distrugerile, pierderile survenite pe timpul transportului pana la destinatar, care cad in sarcina transportatorului;

  3. informatiile eronate furnizate de cumparator; Acesta are posibilitatea corectarii oricand a datelor personale din contul creat in magazin;

  4. posibilitatea de a contacta virusi prin accesarea acestui magazin sau prin primirea de email-uri cu caracter informativ sau promotional;

  5. neplacerile create de intreruperea accesului in magazin datorate furnizorului de servicii internet (ISP).

  6. continutul sau natura site-urilor prin link-urile carora un client ajunge in magazin.

 

Ne rezervam dreptul de a refuza o comanda in orice moment al procedurii de comanda din mai multe motive, printre care:

  1. produsul comandat nu este pe stoc

  2. identificarea unei erori in informatiile despre produs, inclusiv pretul sau o oferta promotionala.

Daca intervin probleme la o comanda va vom contacta prin e-mail sau telefonic.

 

www.outfit-online.ro este proprietatea societatii comerciale Ventura Serv SRL.Sediu social:

Str. Foisorului, Nr.13, Bl. F8C, Et. 1, Ap. 101, Sector 3, Bucuresti

Email: ventura.romania@gmail.com

Reg. Com: J40/1221/1997

Cod fiscal: RO 9198255